Laskutustietomme, olkaa hyvä

Laskutustiedot

Arvoisa yhteistyökumppanimme

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Verkkolaskuosoitteemme on:

Operaattori  Verkkolaskuosoite    OVT-tunnus
OpusCapita Group Oy – Itella (003710948874)  003726848384    003726848384

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään paperiset laskut ostolaskujen skannauspalveluun osoitteeseen:

KattoHoiva Oy (OpusCapita skannauspalvelu)
PL 94122
00063 LASKUNET

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja, eli esimerkiksi tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.

Skannauspalveluun voidaan tarvittaessa vastaanottaa ostolaskuja myös sähköpostitse.

KattoHoiva Oy:n sähköpostiskannauksen osoite:

KattoHoivaOy.FI.P.120135-9@docinbound.com

Vastaanottajakentässä ei tule olla muita osoitteita (halutessanne lisätä viestiin myös muita sähköpostiosoitteita, tulee ne merkitä kopiokenttään). Laskujen tulee olla PDF-formaatissa ja sallittu maksimikoko / kpl on 10 Mb. Yhdessä sähköpostissa saa olla enintään 10 kpl laskua liitteenä. Yksi liite luetaan aina yhdeksi laskuksi.

Mikäli et pysty lähettämään verkkolaskua ja haluaisit lähettää laskusi sähköpostitse suoraan yritykseemme, olethan asiasta yhteydessä etukäteen: info(a)kattohoiva.fi.

Aliurakoiva kumppanimme:

Jos sinä tai yrityksesi on ensimmäistä kertaa laskuttamassa KattoHoivaa, olethan yhteydessä hallintoon saadaksesi tarkat laskutusohjeet. Laskuttamalla ohjeen mukaisesti varmistat sujuvan ja nopean maksusuorituksen. Neuvomme mielellämme kaikissa laskuntekoon liittyvissä kysymyksissä.

riikka.haapanen(a)kattohoiva.fi


-