ILD® – Vuodonpaikannus

EFVM® (Electric Field Vector Mapping®) on sähkön johtavuuteen perustuva vuodonpaikannusinnovaatio, jolla voidaan tehokkaasti ja tarkasti löytää kattojen vuotokohdat korjausta varten. Tutkimus tehdään ei-hajottavin menetelmin.

EFVM®-vuodonpaikannusta voidaan käyttää mm. vaaka- ja pystysuoriin pintoihin sekä tasakattopinnoille suojakiveystä tai viherkattoa poistamatta.

Menetelmä tarvitsee vain ohuen vesikalvon tarkistettavalle pinnalle, johon johdetaan matalajännite. Sähkö virtaa vuotoa kohti, kun se pyrkii löytämään maadoitetun kohdan. Kun kohta on löytynyt, se tiivistetään ja raportoidaan kuvallisella raportilla.

 

KattoHoiva yleisesti

Tarjoamme puolueettomia palveluja katon elinkaaren maksimoimiseksi ja kiinteistöjen arvon suojaksi. Palvelemme asiakkaitamme kuntoarvioilla, tutkimuksilla, säännöllisillä huolloilla ja taloudellisesti tehokkailla huoltotoimenpiteillä. Tämän lisäksi suunnittelemme ja valvomme katon peruskorjauksia ja putoamissuojausjärjestelmiä.

Sopimusasiakkaamme voivat seurata kattojen kuntoarvioita ja huoltoja sekä kattojen huoltokirjoja lähes reaaliajassa Katto-Online-pilvipalvelussamme.

 


-