Taloyhtiö & kuntokartoitus

Taloyhtiöt ovat velvoitettuja seuraamaan kiinteistöjensä kuntoa kellarista katolle. KattoHoiva Oy:n kuntokartoitus taloyhtiöille auttaa arvioimalla kattojen kunnon tehokkaasti ja yksityiskohtaisesti.

Ota yhteyttä!

Taloyhtiön kuntokartoitus – Sujuvaa säästöä

Taloyhtiö kuntokartoitus on taloudellisesti kannattavaa, sillä säännöllisesti ja asiantuntevasti tarkastettu katto suojaa kiinteistöä ja samalla pidentää koko kiinteistön elinkaarta. Säännöllinen kuntokartoitus pitää elinkaarikustannukset edullisina, kun ongelmakohtiin puututaan ajoissa. Lisäksi kuntokartoituksen tekeminen on ympäristöteko: turha katon vaihtaminen maksaa satoja euroja neliöltä ja kuluttaa maapallon resursseja. Kun katon elinikä pitenee, samalla pienenee rakentamisesta syntyvä hiilijalanjälki.

Kattojen elinkaaripalvelumme tähtäävät kattojen elinkaarien vastuulliseen pidentämiseen ja yllättävien vesivahinkokustannusten pienentämiseen. Oikein ajoitetut kartoitukset ja havaittujen puutteiden korjaukset säästävät kustannuksia, suojaavat rakennuksen arvoa ja nostavat kiinteistöjen tuottoa.

KuntoArvio Plus – Taloyhtiö kuntokartoitus

KattoHoivan kuntokartoituspaketti KuntoArvio Plus sisältää viiden vuoden korjaussuunnitelman, jota taloyhtiö voi hyödyntää pitkän tähtäimen suunnitelmassaan (PTS). Raportti on helppo työkalu, jonka avulla taloyhtiö voi aikatauluttaa ja budjetoida tulevia huoltotoimenpiteitä vaivattomasti.

Valitse KattoHoiva Oy: vastuullisesti katoilla vuodesta 2014

  • Tarjoamme taloudellisesti tehokkaita huoltotoimenpiteitä taloyhtiöille ja isännöitsijöille.
  • Taloyhtiö kuntokartoitus vamistaa, että katto on turvallinen, tiivis ja toimiva.
  • Varmistamme, että uuden katon kattomateriaalitakuu pysyy voimassa valmistajan takuuehtojen mukaisesti.
  • Dokumentoimme isännöitsijäyrityksille ja kiinteistöjen omistajille huolellisesti kattojen kunnosta lain edellyttämällä tavalla.
  • Autamme asiakkaitamme keventämään hiilijalanjälkeään vastuullisen kiinteistönhuollon avulla.
  • Turvallisuus on ykkösprioriteettimme kohteissa.

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

*pakollinen tieto

-