Katon kuntotarkastus

Tilaa asiantunteva katon kuntotarkastus KattoHoiva Oy:ltä! Tarjoamme joustavia, asiakkaan tarpeet huomioivia ratkaisuja asunto-, osake- ja kiinteistöyhtiöille pääkaupunkiseudulla.

Miksi katon kuntotarkastus kannattaa teettää säännöllisesti?

Säännöllisesti suoritettu katon kuntotarkastus pidentää kattojen ikää huomattavasti: asiantunteva tarkastus ja oikein ajoitetut huoltotoimenpiteet voivat pidentää kattojen elinkaarta lähes sataan vuoteen.

Ammattitaitoinen ja kokenut kuntoarviotiimimme suorittaa tarkastukset huolellisesti asiakkaiden erityistoiveita kuunnellen. Sopimusasiakkaamme voivat lukea ja säilyttää kuntotarkastusraporttinsa Katto-Online -pilvipalvelussamme.

Suosittelemme: KuntoArvio Plus

KuntoArvio Plus on laaja-alainen, aistinvaraisesti toteutettu katon kuntotarkastus, josta asiakas saa selkokielisen kuvallisen raportin. Raportti on helppo työkalu, joka tukee asiakasta katon ylläpidon budjetoinnissa ja huollon suunnittelussa. Se sisältää viiden vuoden korjaussuunnitelman (PTS). Kuntoarvioissamme ehdotamme taloudellisesti tehokkaita toimenpiteitä, joilla katot saadaan tiiviiksi, toimiviksi ja turvallisiksi.

Katon kuntotarkastusraportti sisältää tiivistelmän ja kuntoluokituksen katon kaikista osa-alueista:

  • Kattomateriaali, pinta ja suojapellitykset.
  • Kattoturvatuotteet: toteutuuko turvallinen kulkutie huollettaville alueille määräysten mukaisesti?
  • Kattojen varusteet, muun muassa antennit, kaapelit, läpiviennit, kattoikkunat, IV-laitteet ja piiput.
  • Sadevesijärjestelmät / vedenpoisto.
  • Yläpohjan rakenteet ja tuuletus.

Tietoa kattosi kunnosta luotettavasti ja selkokielellä

Korjaussuunnitelma ja kustannusarvio antavat selkokielistä tietoa katon korjaustarpeista ja niiden kustannuksista sekä suositeltavista ajankohdista. Kuvaliitteet kaikista katon osa-alueista konkretisoivat havaitut huoltotarpeet. Jokaiseen kuvaan on kirjattu erillinen diagnoosi ja sille toimenpide-ehdotus.

Katon kuntotarkastuksen yhteyteen on mahdollista sopia akuuttien töiden toimenpideraja, mikä mahdollistaa joustavasti vuoto- tai turvallisuusriskien korjauksen jo kohdekäynnillä.

Kun kattorakenteen vuoto ei paljastu aistinvaraisella kuntotarkastuksella, voimme selvittää vuotojen syyt patentoidulla sähköisellä ILD®-vuodonpaikannusmenetelmällä ja savusumusimuloinnilla.

Tilaa myös erillinen TurvaArvio

Katon kuntotarkastuksen yhteydessä voidaan suorittaa tarvittaessa myös erillinen TurvaArvio. TurvaArvio  sisältää kuvallisen raportin kattojen turvallisuudesta ja kattoturvatuotteiden kunnosta toimenpide-ehdotuksineen ja kustannusarvioineen, jotka perustuvat nykymääräyksiin (EN, YmA Rak KT 1007/2017).

Kattoturvatuotteet tulee huoltaa ja tarkastaa 12 kuukauden välein: olemme asiakkaaseen yhteydessä automaattisesti ja sovimme tarkastuskäynnit, joten asiakkaamme voivat olla huolettomin mielin. KattoHoiva turvaa kattosi hyvinvoinnin ja turvallisuuden vuodesta ja vuodenajasta toiseen.

Herättikö katon kuntotarkastus kysymyksiä? Meiltä onnistuu myös taloyhtiön kuntokartoitus. Täytä alapuolella oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun yhteydessä!


-