Tiivistykset

Katon tärkein ominaisuus on tiiviys, joka ei aina ole itsestään selvää. Katoilla on runsaasti vuotoriskikohtia, kuten esimerkiksi läpiviennit ja eri liitoskohdat, jotka tulee tarkastaa ja huoltaa säännöllisesti. Tämän lisäksi eri materiaalien lämpölaajeneminen ja UV-säteily rasittavat kattoa ja sen tiivistyksiä, mikä saattaa johtaa tiivistysten pettämiseen.

Tiivistämme kattoja säännöllisesti eri elinkaaren omaavilla tiivistysmassoilla, peltisepän työnä ja bitumihuovalla sekä PVC-kermillä.

Erinomainen vaihtoehto kaikkiin kattomateriaaleihin ja eri materiaalien liitoksiin (esim. lasi/metalli) on nestemäinen, pitkäikäinen, kuitukankaalla vahvistettu tiivistysmassa, joka on UV-säteilyn kestävä, pysyvästi elastinen sekä omaa 25 vuoden teknisen elinkaaren.

Tiivistystuotevalikoimassamme  on myös tuote, jolla voimme suorittaa tiivistyksiä kosteille pinnoille sekä pakkasella, -20° C asti.

KattoHoiva yleisesti

Tarjoamme puolueettomia palveluja katon elinkaaren maksimoimiseksi ja kiinteistöjen arvon suojaksi. Palvelemme asiakkaitamme kuntoarvioilla, tutkimuksilla, säännöllisillä huolloilla ja taloudellisesti tehokkailla huoltotoimenpiteillä. Tämän lisäksi suunnittelemme ja valvomme katon peruskorjauksia ja putoamissuojausjärjestelmiä.

Sopimusasiakkaamme voivat seurata kattojen kuntoarvioita ja huoltoja sekä kattojen huoltokirjoja lähes reaaliajassa Katto-Online-pilvipalvelussamme.

 


-