PVC-katto lisää katon elinikää nopeasti

PVC-katto nostaa katon elinikää jopa kymmeniä vuosia. Yksikerroskate on nopea asentaa sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. KattoHoiva palvelee yritysasiakkaita ja taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla osaavalla ja joustavalla otteella. Meiltä myös huolto ja korjaukset!

 

Miksi PVC-katto?

  • PVC-katto on nopea asentaa
  • Toimii sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa
  • Kevyt, ei kuormita rakenteita
  • Valkoinen väri viilentää rakennusta
  • Kestää hyvin Suomen sääolosuhteita
  • Helppo tarkastaa, huoltaa ja korjata
  • Kilpailukykyinen hinta
  • Ympäristöystävällinen
  • Itsestään sammuva materiaali

Mihin PVC-yksikerroskate sopii?

PVC-yksikerroskate voidaan asentaa kaikenkokoisiin rakennuksiin aina rivitaloista suuriin halleihin asti. PVC-kate mahdollistaa myös erilaisten näyttävien logojen ja muiden visuaalisten elementtien lisäämisen katolle, josta ne näkyvät esimerkiksi lentoliikenteelle.

Kevyt PVC-kate kiinnitetään mekaanisesti ja saumat hitsataan kiinni kuumailmapuhaltimella. Yksikerroskate asennetaan nimensä mukaisesti yhteen kerrokseen eli se voidaan asentaa katolle yhdellä kertaa. Esimerkiksi bitumikate vaatii kaksi tai kolme kerrosta, joten sen asentaminen vie moninkertaisesti kauemmin.

Mitä PVC on?

PVC on polyvinyylikloridi eli muovi, joka on materiaalina hieman tuntemattomampi kuin muut kattomateriaalit, vaikka sitä on käytetty Suomessa jo 1970-luvulta lähtien. PVC-katot ovat kuitenkin alkaneet yleistyä, sillä se on nopea ja helppo tapa pidentää katon elinikää.

PVC on materiaalina kevyt eikä rasita katon rakenteita: esimerkiksi bitumi on 8 mm paksu, ja PVC-kate on vain 1,2-1,6 mm paksu. Yksikerrosvesikatteessa on tukikerroksena polyesteriverkko tai lasikuitu. Materiaalia on saatavilla eri väreissä. Valkoinen vesikate viilentää rakennusta kesällä. Se myös toimii hyvin aurinkopaneelien kanssa, sillä musta katto kerää herkemmin aurinkoenergiaa itseensä.

Miksi KattoHoiva?

Meiltä saat PVC-katot asennettuna kaikenlaisiin kohteisiin. Henkilökuntamme on koulutettua ja ammattitaitoista. Pitkä kokemuksemme kattojen huollosta ja ylläpidosta takaa sen, että katot ja niiden ongelmat ovat meille hyvin tuttuja. Tunnemme materiaalit, menetelmät ja riskit. Laadunvarmistus takaa työmme jäljen: otamme työstämme kontrollipalat eli saumanäytteet. Hyvä asiakaspalvelu on meille tärkeää, ja päämääränämme onkin aina tyytyväinen asiakas.

Meiltä PVC-yksikerroskatteiden ja muiden kattojen asennukset, huollot, korjaukset ja tarkastukset Helsingissä ja muulla pääkaupunkiseudulla.
Jätä meille soittopyyntö, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian!

 

-