Kattoturva

Kattojen huollettaville alueille tulisi olla turvallinen ja katkeamaton kulkutie, joka rakennetaan seinätikkaista, kulkusilloista ja lapetikkaista tai -askelmista. Kattoturvaan kuuluvat myös lumiesteet. Tiesitkö, että taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja ja isännöitsijä vastaavat henkilökohtaisesti kattoturvan laiminlyönneistä! Tämä koskee myös kiinteistöosakeyhtiöitä, mikäli yhtiöjärjestyksessä ei ole toisin määrätty.

Kattoturvan säännöt ja määräykset löytyvät Suomen rakentamismääräyskokoelmasta, Rakennuksen käyttöturvallisuus, määräykset ja ohjeet F2 2001 -julkaisusta.

KattoHoiva suunnittelee, asentaa, tarkastaa ja huoltaa kattoturvatuotteita määräysten mukaisesti ja valmistajien valtuuttamana.

KattoHoiva yleisesti

Tarjoamme puolueettomia palveluja katon elinkaaren maksimoimiseksi ja kiinteistöjen arvon suojaksi. Palvelemme asiakkaitamme kuntoarvioilla, tutkimuksilla, säännöllisillä huolloilla ja taloudellisesti tehokkailla huoltotoimenpiteillä. Tämän lisäksi suunnittelemme ja valvomme katon peruskorjauksia ja putoamissuojausjärjestelmiä.

Sopimusasiakkaamme voivat seurata kattojen kuntoarvioita ja huoltoja sekä kattojen huoltokirjoja lähes reaaliajassa Katto-Online-pilvipalvelussamme.


Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

*pakollinen tieto

-