Controlit: Sähköä johtava vuodonpaikannusratkaisu

Controlit GS on sähköä johtava alusmateriaali, joka asennetaan joko koko katon alueelle tasakaton tai muun pinnan vedeneristyskermin alle. Se on vahva, palamaton ja pitkäikäinen materiaali, joka mahdollistaa vedeneristyskermin tiiveyden tarkastamisen kuivalla, sähköiseen vuodonpaikannukseen perustuvalla metodilla.

Miksi Controlit?

Katon vedeneristyskerrokselle aiheutuu usein mekaanisia vaurioita, mikä tarkoittaa, että vesi pääsee rakennuksen rakenteisiin. Se aiheuttaa vakavia vaurioita pitkällä aikavälillä, ja samalla katon itsensä lisäksi vaarantuvat rakennus ja sen laitteet. Rakennusvaiheen aikana ja pitkään sen jälkeen tällainen vika voi jäädä huomaamatta. On olemassa esimerkkejä tilanteista, joissa katontekijöiden työn valmistumisen jälkeen vedeneristyskerroksessa ei ole ollut tai on ollut vain vähäisiä vikoja, mutta muiden mukana olleiden osapuolten jäljiltä katto on vahingoittunut perusteellisestikin. Tällaisissa tapauksissa Controlit on osoittautunut erittäin hyödylliseksi.

Soveltuvuus

Controlit-projektit vaihtelevat omakotitaloista suuriin teollisuushalliprojekteihin, mutta materiaalia on asennettu enimmäkseen asuinrakennuksiin, toimistorakennuksiin, kunnallisiin tiloihin ja teollisuuslaitoksiin.


Soittele suoraan:

Mika Ruotsalo
Asiakkuudet & kumppanuudet, markkinointi, tj
+358 400 748 328
mika.ruotsalo@kattohoiva.fi