Uutisia huipulta

Ajankohtaista huipulta

Haemme kattotyöntekijöitä

Rekrytoimme nyt sekä kattoalan ammattilaisia että kattoalalle haluavia. Kokemuksen puute ei ole este, koulutamme tehtäviin. Palkkaus kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Ympäristöystävälliset PVC-katot KattoHoivalta uudis- ja saneerauskohteisiin

KattoHoivan PVC-osasto on laajentunut kevään aikana, joten kapasiteettia riittää suuriinkin projekteihin. PVC-katto on ympäristöystävällinen ja kestävä.

Katon pinnoitus keväällä KattoHoivalta.

Nyt on hyvä aika tilata katolle uusi maalipinta

Kerrostalon katon pinnoitus lisää katon elinikää ja parantaa yleisilmettä. KattoHoiva aloittaa maalauskauden toukokuussa, joten nyt on hyvä aika tilata katolle uusi maalipinta!

Asiakastiedote: KattoHoiva palvelee vastuullisesti koronaviruksen aikana

Koronavirus aiheuttaa paljon huolta, mutta pyrimme pitämään palvelumme ennallaan mahdollisuuksien mukaan. Kysy lisää!

Vedonparantajia katolla.

Lämmin talvi toi ongelmia katoille – muista katon keväthuolto!

Etelä-Suomessa lumikuormat eivät ole olleet ongelma tänä talvena, mutta lämpötilojen vaihtelu plussasta pakkaseen on tuonut omat ongelmansa. Lue lisää!

KattoHoiva toivottaa hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta

Vuosi 2019 on vierähtänyt nopeasti katoilla, ja tulevaan vuoteen lähdetään odottavaisin mielin. Kiitos kuuluu kaikille työntekijöille, aliurakoitsijoille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille!

Kattoturva on tärkeä osa lumenpudotusta.

Kattoturva varmistaa turvallisen lumenpudotuksen

Ammattilainen voi kieltäytyä kiipeämästä katolle, jos kiinteistön kattoturvassa on puutteita. Katolla oleville huollettaville katonosille on oltava turvallinen kulkutie. Lue lisää!

Sulatusjärjestelmä syöksytorvessa.

Katon sulatusjärjestelmän automaatio säästää energiaa

Jos katon sulatusjärjestelmä toimii automatiikalla, energian hukkakäyttö voidaan minimoida. Kattoa ei lämmitetä muuta kuin tarvittaessa, joten sähkönkulutus pienenee.

KattoHoiva Oy on sosiaalinen!

KattoHoiva on laajentanut sosiaalisen median kanaviaan. Tervetuloa seuraamaan kattoammattilaisten arkea Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä!

-