KattoHoiva vahvistaa huoltopalvelujaan

KattoHoiva Oy osti vuonna 2009 perustetun Jalova Oy:n Kattokaverit.fi-liiketoiminnan. Kaupat syntyivät tämän vuoden tammikuussa ja toiminta keskittyy kattojen pinnoituksiin, maalauksiin ja ylläpitoon. Kaupassa siirtyivät pinnoittamisen asiantuntemusta, kalustoa ja huippu tiimi.

Kattokaverit on pinnoittanut ja maalannut kymmeniä tuhansia neliöitä arvokiinteistöjen kattoja pääkaupunkiseudulla. Jalova Oy:n Juuso Öhman kokee liikekaupan asiakkaille lisäarvoa tuovana asiana, sillä osana KattoHoivaa kiinteistöjen omistajat saavat entistä laajemmat palvelut katon elinkaaren eri vaiheissa. ”Voimme palvella asiakkaitamme entistä isommalla kapasiteetillä ja tarjoamaan uusia palveluita, mitä aiemmin ei ollut mahdollista tehdä”, kertoi Juuso Öhman.

KattoHoivan Mika Ruotsalo on erittäin tyytyväinen liiketoimintakauppaan:

”Saamme uutta ja innovatiivista pinnoituksiin erikoistunutta henkilökuntaa tiimiimme kaupan myötä ja organisaatiomme vahvistuu tarjottavissa palveluissa asiakkaidemme eduksi”.

KattoHoiva tarjoaa puolueettomia palveluja katon elinkaaren maksimoimiseksi ja kiinteistöjen arvon suojaksi. Palvelemme asiakkaitamme kuntoarvioilla, tutkimuksilla, säännöllisillä huolloilla ja taloudellisesti tehokkailla huoltotoimenpiteillä. Tämän lisäksi suunnittelemme ja valvomme katon peruskorjauksia ja putoamissuojausjärjestelmien asennuksia.

Sopimusasiakkaamme voivat seurata kattojen kuntoarvioita ja huoltoja sekä kattojen huoltokirjoja lähes reaaliajassa Katto-Online –pilvipalvelussamme.


Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

*pakollinen tieto

-