Kattohoiva_ILD_yhteistyo
maaliskuu 23, 2016 Uutiset

ILD-Group ja KattoHoiva yhteistyöhön Suomessa!


International Leak Detection, ILD® Group, ja KattoHoiva ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tuo KattoHoivalle yksinoikeuden tarjota Suomessa kiinteistön omistajille ja heidän edustajilleen EFVM®vuodonpaikannusmenetelmää.

EFVM® (Electric Field Vector Mapping®) on sähkön johtavuuteen perustuva vuodonpaikannusinnovaatio, jolla voidaan tehokkaasti ja tarkasti löytää kattojen vuotokohdat korjausta varten. Palveluun kuuluu kuvallinen raportti CAD-piirustuksineen joka näyttää täsmälliset mittaukset vuotokohdista.

EFVM®-vuodonpaikannusta voidaan käyttää, mm. vaaka- ja pystysuoriin sekä kalteville pinnoille, eristetyille katoille, tuuletetuille kylmille katoille ja käännetyille rakenteille sekä kattopinnoille joilla on suojakiveys sekä viherkatoille.

EFVM®-menetelmä tarvitsee vain ohuen vesikalvon tarkistettavalle pinnalle, johon johdetaan matalajännite. Sähkö virtaa vuotoa kohti, kun se pyrkii löytämään maadoitetun kohdan. Tämä mahdollistaa löytämään vuotokohdat tarkasti ja varmasti poistamatta katon pinnalla olevaa suojakerrosta (suojakiveys, viherkatto).

 

Lisätietoja:

Saksalainen ILD® Group on maailmanlaajuisesti tunnettu asiantuntijaverkosto tasakattojen vuotojen paikannuksessa. ILD®-nimi tarkoittaa tiennäyttävää vuodonpaikannus teknologiaa, erinomaista palvelua ja asiakasneuvontaa. Yhteistyön myötä KattoHoiva on nyt osa ILD-Groupin asiantuntijaverkostoa.

KattoHoiva Oy on vuonna 2015 perustettu innovatiivinen kattohuoltopalveluihin erikoistunut yritys, jonka päämääränä on hyvinvoiva ja pitkäikäinen katto.  KattoHoiva tarjoaa taloudellisesti tehokkaita hoivatoimenpiteitä asiakkailleen. Säännöllinen katon hoito ja ylläpito säästää kustannuksia, maksimoi katon elinkaaren ja nostaa näin kiinteistön arvoa.


KattoHoiva Oy

Tj. Mika Ruotsalo
puh. 0400 748 328
E-mail: mika.ruotsalo@Kattohoiva.fi
www.kattohoiva.fi


ILD Deutschland GmbH

Tj. Klaus Holm
Tel: +49 (0) 6021/5995-14
E-mail: klaus.holm@ild-group.com
www.ild-group.com